Hírek, aktualitások

Kedves Olvasó!

Köszöntöm Önt, aki véletlenül, vagy tudatosan keresgélve a honlapomra tévedt. Alapvetően szexológus vagyok, integrál tanácsadó, valamint kutyás terápiát is végzek (mindenről olvashat az oldalakon), gondolkozásom és világszemléletem azonban spirituális jellegű, és ilyen témájú tanfolyamokat is tartok. Eklektikusnak tűnő oldalam tartalmai viszont ugyanúgy harmóniában vannak egymással, mint ahogy bennem is. Ahol kell, tudományos alapú terápiát végzek, ahol lehet, spirituális módszereket is alkalmazok. Olyan emberek keressenek fel, akik ezt a sokrétűséget elfogadják, és minimum toleránsan, elfogadóan állnak hozzá(m). A könyveim, írásaim, szerepléseim ugyanezt a sokrétűséget adják vissza. Ha szükség van rám – személyesen is találkozunk -, de addig is olvasgasson, keresgéljen kedvére, sok érdekességet találhat.

Sz. Mikus Edit

Kedves Állandó Olvasóim!

Honlapom 2016 júliusától megújult! Új formában és frissülő tartalommal várom Önöket. A honlapon megtalálhatja mindazt, ami érdekli, és ami miatt ide talált.
Mielőtt felkeres, tájékozódjon az oldalon, hogy megfelelő bizalommal fordulhasson hozzám, itt minden szükséges információt megtalál. A tanfolyamokra jelentkezni, a könyveket megrendelni ezen az oldalon keresztül lehet.
Jó böngészést, sok türelmet, jó szórakozást, akár órákat is eltölthet itt!

Elnézést kérek a kissé amatőr technikai megoldásokért, de mivel sokáig beteg voltam a honlapot nem kezeltem, megújult és nem tudtam megfelelően követni… Viszont minden megtalálható rajta, amit aktuálisan fel akartam tenni!

Sz. Mikus Edit

AKTUÁLIS HÍREK, TANFOLYAMOK

Újból kapható a Dimenziókapukon át c. könyvem újranyomott néhány számozott példányban, de csak nálam, és kizárólag személyes átvétellel!

A TERÁPIÁRÓL! Megjelent egy remek írás az egyik kollégám tollából, ami nagyon tetszett. Ez az a cikk, amit minden terápiára jelentkezőnek – hozzám vagy nem hozzám járónak egyaránt – úgymond “kötelező”, felkészítő olvasmányként ajánlok. A cikket megtalálhatja itt

Profil színesítés!!!

Egyetlen állandó dolog van az életünkben, és ez a változás! Az élet hozza az irányt és lök rajtunk egyet. Így adódott ez most is, amikor egy váratlan felkérésre előadást tartottam a XXV. Szülésznői konferencián a szexuális, és a női szerepekből adódó függőségekről, valamint a női szerepek változásairól a várandósság alatt, illetve a szülés után. Rájöttem, hogy mindkét téma nagyobb publicitást érdemelne, és szívesen elmondanám a gondolataimat kismama- vagy asszony klubokban,körökben is, amennyiben mások is úgy gondolják, hogy kíváncsiak rá és a megoldási ötletekre.

Mindezekről részletesen írok itt

Tanfolyamok

Reiki 1. tanfolyam kezdőknek

Reiki 2. tanfolyam

Arolo 1. http://szmikus.hu/arolo-1-es-2-tanfolyam/tanfolyam (reikit végzetteknek)

Arolo 2. tanfolyam

http://szmikus.hu/elerhetosegek-es-altalanos-informaciok/esemenyek/angyaltanfolyam-kezdoknek/Atlantiszi angyalkommunikáció 1-2. nap

http://szmikus.hu/legzestechnikaval-a-nok-orgazmusaert/Légzéstechnikával a nők orgazmusáért

Az aktuális tanfolyamokra itt jelentkezhet!

szelvedo
Ez Sz.Mikus Edit autójának szélvédője.

LEGFRISSEBB ÍRÁSOK

Ki lehet ma szexológus?

Függőségek a szexben

Őszintén – az ő szintjén. A gyerekek felvilágosításáról

Egy kutya négy élete – láttam a filmet

Szoknyák alá kukkantó…

A kutyás reikiről

Az Istennő arcai – a tantráról egy film kapcsán

Angyalokkal szárnyalók (Berti M. Bagdi könyvéről)

Robert Lawson: Odaát (könyv elemzés)

A zarándok útja (Győri Zsolt könyvéről)

Nagy halál helyett kis halál (A Hope str.6. című tantrikus filmről)

Életünk gyermekáldással vagy anélkül

Gazdisimogató

unnamedA Gazdisimogató négy saját kutyámról szól, közülük három már nem él. A negyedik, Horatio most is velem van. Mindegyik kutya az életemnek egy-egy szakaszát határozta meg, a közös élményeinket írom le úgy, mintha ők maguk is beszélnének, és visszaemlékeznének. Miközben felidézem egy-egy korszakunkat, egyben korrajzot is adok, de a lényeg a kutyák meghatározta szereteten és lelkiségen van. A történetek tele vannak humorral és bölcsességgel, és a végére – mint szexológus – elég merész következtetésekre jutok a párkapcsolatokról.

Nemcsak mi, gazdik simogatjuk a kutyáinkat, hanem ők is simogatnak minket a figyelmükkel és szeretetükkel. Ezt adják vissza a történetek. Nem szakkönyv lett, de nem is szakszerűtlen írás.
Horatio, a jelenlegi kutyám (hároméves sheltie fiú) vizsgázott terápiás kutya. Ebből a könyvből az is kiderül a laikusok számára, hogy mit csinál, hogyan dolgozik és képződik egy terápiás kutya.

4. fejezet: Horatioról, Utóhang

GAY könyv

joey-graceffa-gayEgy 26 éve polcomon porosodó interjú kötet kel életre. A kézirat már régen kész, de túlságosan szimpatizánsnak tartották és mégsem került kiadásra. Most ismét felmerült iránta az igény, de ehhez ennyi idő után újra kell írni az egészet. A régi interjúk is átfésülésre kerülnek és újak is készülnek.

A most közreadott írás egy friss, múlt heti interjú.

GAY könyv – új interjú

RENDELÉSI HELYEK ÉS IDŐK

A budapesti rendelés helyszíne: 1139 Budapest (Angyalföld), Tahi u. 40/a.

Megközelíthetőség: Metróval Forgách utcai megálló (Forgách utca, Röppentyű utca, Rákos patak után
jobbra az első ház) vagy szintén Metróval Gyöngyösi utcai megálló (Váci úton a Fiastyúk utcáig, onnan Göncöl utcáig, jobbra pár száz méter után és balra Tahi utca)
Parkolási lehetőség a ház előtt és mögött ingyenes, hely is van.

Rendelési nap 2017-től csütörtök!
Bejelentkezés telefonon: 20/9432 875

A kecskeméti rendelés helyszíne: Klapka u. 9-11. (Gabona Székház) fszt.13.

Rendelési nap: hétfő, kedd, szerda bejelentkezések, egyeztetések alapján.

SZEXTERÁPIA SKYPE-ON

skype_logoTovábbi tevékenységbővítés: Szexterápia Skype-on! Elsősorban külföldi magyarok, valamint Budapesttől és Kecskeméttől messze lakók, mozgásban korlátozottak számára. Mindenki számára elérhető otthonról, ha van internete. Több információ itt!

INTEGRÁL AKADÉMIA

INTA_fejlec

CHAT LEHETŐSÉG