Bemer terápia

bemer_kepMinden ember életében egyetlen fix pont állandóan van: ez pedig a folytonos változás…

Én is így jártam. Feltétlenül gondolkoznom kellett azon, hogy miképpen tudom tevékenységemet tovább bővíteni azzal a szándékkal, hogy biztosabb jövedelmem legyen – a nyugdíj és az ingadozó sűrűségű szakrendelés mellett -, és megmaradjak a humán segítő szolgálatban, illetve hogy Kecskeméten a bérelt iroda/rendelő jobb kihasználtságú legyen. Ezért – csak Kecskeméten – 2015. áprilisától megnyitom BEMER rendelésemet, kezeléseket.

“Bio-Elektro-Mágneses-Energia-Reguláció” vagyis a BEMER mágnesterápia a hagyományos elektromágneses mező jótékony hatásán alapul, mely a különleges szabadalomnak köszönhetően több, igazolt aktiválási képességgel is bír. Ezt mi sem bizonyítja jobban, mint a többszörös kitűntetés és elismerés a nemzetközi találmányi kiállításon.

2011-ben megjelent ennek a III. Generációs változata, a BEMER PRO készülék, amely egy tovább fejlesztett változat, hivatalosan fizikai érterápiás készüléknek nevezik és elérte a hangfrenkvenciát. (Én ezt a készüléket vásároltam meg.) A Pro készülékkel a BEMER All-inclusive csomagját kapja kézhez otthoni vagy rendelőben történő használat kifinomult igényeihez igazodva. Rendkívüli formatervezés találkozik az átgondolt ergonómiával és ezáltal nemcsak új, irányadó beállításokat, hanem gazdag felszereltséget is biztosít, melyek nem hagynak kívánnivalót maguk után.

bemer6_24lgr40hElsőre – természetesen – az fogott meg, hogy eredményesen lehet vele kezelni a potenciazavart fizikai szinten, sőt a nők libidó csökkenését is. A test hajszálér rendszerét hozza optimális állapotba, és ez hozza a gyógyulást. Természetesen minden más rendellenes működés, szervi probléma helyrehozatalára is alkalmas mindenféle korcsoportban, a kisgyermekektől az idős korig.

A BEMER érterápia teljesen egyedülálló módon a szervezetünk megfelelő működését segíti azáltal, hogy a testünkben található rendkívül hosszú és bonyolult érhálózat 74 %-át jelentő hajszálerekben képes a keringést javítani.

A magja egy extrém széles sávú impulzus, egy olyan biofizikai jel, melynek élettani hatása, hogy a szervezetbe juttatva a zavart mikro keringés regulációs képes stimulálni. Semmilyen más fizioterápia vagy gyógyszeres kezelés nem ismert a BEMER-en kívül, amely hosszabb távon képes befolyásolni a hajszálerek rugalmas érfal mozgását (vazomóciót), ami a keringésért közvetlenül felelős.

Rendelés helye: Kecskemét, Klapka u. 9-11.fszt.13.
Rendelés ideje: hétfőn, kedden és csütörtökön 9-13 óráig, szerdán 9-11-ig
Kliensek fogadása telefonon történt előre egyeztetés alapján.
Sz. Mikus Edit 20/9432 875
Amennyiben a szexológiai és integrálpszichológiai rendelésben időben helyek szabadulnának fel, akkor oda is rakható BEMER kezelés.
A kezelés ideje: általában 20 perc
Egyszerre két személy is kezelhető, ha összetartoznak, egyébként csak egyenként.
Egy kezelés ára: 2,500.- Ft
Bérlet (10 alkalomra, mert ettől várható eredmény): 20,000.- Ft
Szexológiai klienseknek 3 kezelés ingyenes, kipróbálásra.

Nézzék meg az alábbi felvételt, ahol a BEMER kezelést végző “Zsike” az én betanítóm. A javasolt felvétel mellett több esetismertetést is találhatnak.