Oktatás, tanfolyamok (reiki, arolo, angyalkommunikáció)

A névjegyemre (és a cégtáblámra) az van írva, hogy „szexológus és spirituális oktató”.

Ez a kifejezés mindenki számára kellő riadalmat okoz, hiszen a szexológushoz fordulók nem értik általában „mi is az spiritiszta valami”, a spirituális gyógyítóhoz fordulók pedig mindig védekeznek, hogy „nekik a szexszel semmi bajuk”…

A kettő teljes harmóniában van, és mindenkiben harmóniába kellene, hogy kerüljön!

Az oktatás kizárólag a spirituális területen folyik!

A tanfolyamokat lásd részletesen az Elérhetőségek/ tanfolyamok résznél a web lapon!

Tanítok mester-tanárként reiki 1-2-3. fokozatot a R.A.I. oktatási anyagának felhasználásával, annak keretében és áraival, oklevelének kibocsátásával. Nálam a reiki 1 és 2 tanfolyam egynapos, de hosszú; a mesteri tanfolyam pedig kétnapos összefoglaló, spirituális útra felkészítő. A tananyag egészen az atlantiszi kultúráig megy vissza, a különböző irányzatok vitáit nem fogadom el, az egységességben hiszek.

A reiki egy olyan isteni eredetű gyógyító energia (kézrátételes gyógymód), ahol nem a saját bioenergiánkat használjuk ehhez fel, hanem beavatás útján a spirituális forráshoz jutunk.

Tanítok angyalkommunikációt is, kizárólag az 1-es fokozatot, az alapot. A Strohm féle atlantiszi angeológiát tartom alapnak (F.E. Eckard Strohm: Atlantisz angyalai c. könyv alapján). A tanfolyam kétnapos, ahol meg lehet ismerkedni alapvetően az angyalokkal és a velük való kommunikáció alapjaival. Nincs olyan tanfolyami résztvevő, aki valamilyen tapasztalat nélkül térne haza.

Az Angyalok fénylények, Isten meghosszabbított részei, akik azért vannak, hogy a segítségünkre legyenek karmánk teljesítésében.

Tartok továbbá arolo tanfolyamokat is, az 1-2 fokozatot. Ez az arolo-tifár gyógyító módszer alapja, tekinthetjük a reiki folytatásának is, finomabb rezgésszámú változatának. Az arolo-tifár gyógymódot szintén F.E. Eckard Strohm ismertette meg az emberekkel, mediális úton jutott az információkhoz. Atlantiszi gyógymódról van szó. Atlantiszon tifárnak hívták az „orvosokat”, akik akkor kizálag a kezükkel, kristályokkal, gyógynövényekkel és a mai homeopátia alap szereivel gyógyítottak. A mai arolo-tifár ezt hagyományozza tovább. El lehet jutni a kineziológiához hasonló alap oknyomozó teszteléstől a homlokcsakrán át történő homeopátiás gyógyszer beadásáig. A módszer a lehető legcsodálatosabb spirituáis gyógymód, amit megismerhetünk, a gyógyító spiritualitás csúcsa.

Az arolo 1 tanfolyamon meg lehet tanulni az alapelveket és azt az energetikai tesztelő módszert, ahol kitesztelhetjük a felmerülő probléma alapját, gyökerét, okát, és megtanulhatjuk a felszámolásához szükséges kezelési módot.

Az arolo 2 tanfolyamon a homeopátia alapjait lehet elsajátítani, és az arolo távgyógyítás szimbólum alapjait.

A tifárt kizárólag a R.A.I. központban oktatják, a tanulás folytatásához vizsgát kell tenni.

Ha van megfelelő számú jelentkező és érdeklődő, akkor tartok ún. reinkarnációs tanfolyamot is, ami kétnapos. Szívesen megismertetem az érdeklődőkkel a reinkarnációs folyamatot (az általam tanultak alapján), filmek vetítésével színesítve az elméleti mondanivalót. Gyakorlatok elsajátításával, meditációkkal a hallgatók közelebb juthatnak saját múltjuk feltárásához. Nincs közös visszavezetés, de keletkezik mégis saját élmény.