Angyaltanfolyam kezdőknek

4-angyalHivatalosan: Atlantiszi angyalkommunikáció tanfolyam kezdőknek. Nyilván nem Angyalokat képzünk, hanem arra adunk információkat, hogy hogyan tudunk kommunikálni az Őrangyalunkkal, és a minket segítő Arkangyalokkal, atlantiszi Királyangyalokkal. Sokféle angyal felfogás és ismeret létezik, mi az atlantiszi angyal rendszert ismertetjük, és az ottani 144 Angyallal dolgozunk, plusz saját Őrangyalunkkal. A két- illetve másfél napos tanfolyamon az általános atlantiszi rendszert ismertetjük, és mód nyílik az angyali energiák megtapasztalására. A tanfolyami résztvevők ősi atlantiszi és esszénus tudás alapján elsajátíthatják a módszert, hogyan vehetik fel a kapcsolatot az angyalokkal, és betekintést nyerhetnek az angyalok világába.

Szeretettel várjuk a tanfolyamra azokat a tanítványokat is, akik már végeztek, de szívesen ismételnének, tapasztalataikkal, jelenlétükkel pedig segíthetnék az újakat, hiszen a Kis Angyal Rituálé lebonyolításához minimum 7 fő jelenléte szükséges (velem együtt).

2018. január  27-28-án tartom Budapesten (Bp.XIII.Tahi u. 40/a.III/2)

A tanfolyam két- illetve másfél napos, viszonylag kevés szünettel, de ebédszünet van. Önellátásos, mindenki közösbe tehető, lehetőleg húsmentes élelmet hoz. (Vízivás fokozott!)

Tankönyvet biztosítunk (F.E. Eckard Strohm: Atlantisz angyalai c. könyv) és RAI által kibocsátott oklevelet is adok. Ha a jelentkezőnek ez a könyve már megvan kérem jelezze! Tanár: Sz. Mikus Edit

A tanfolyam részvételi díja: 7,700.- Ft + 2,800.-Ft könyv + 2,500.-Ft teremhasználat = 13,000.- Ft

Ismétlőknek ingyenes.

Befizetés utalással az alábbi számlaszámra (a jelentkezés visszaigazolása után):

Fókusz Takarékszövetkezet Eszme Editor Kft. Kecskemét 52000056-11028938

A befizetéskor is kérem feltüntetni a jelentkező nevét!

Számlázás a helyszínen.

Jelentkezés itt.