Ezoterikus, spirituális módszerek a szexterápiában

A rajzteszt elkészítése mindenkinél egy alap feladat, az orvosi beteg nyilvántartást helyettesítve ad alap információt a kliens jelentkezéskori lelki állapotáról. Évekre visszamenően minden kliens rajzát megőrzöm! Ugyancsak mindenkinél elkészítem az arolo-tifár tesztet, miszerint számomra kiderül, hogy problémájának milyen gyökere, oka lehet, merre kell elmélyültebben kutatni tovább, hogy rátaláljunk a megoldásra.

Végeztem kineziológiát is (Touch for Health és Stress Realise), de nem praktizálok kineziológusként, mert nálam ezen a területen sokkal jobbak is vannak. Viszont figyelembe veszem, ha valaki jár, vagy elküldöm máshoz, ha szükségét érzem a kiegészítő terápiának. Nagyon pártfogolom – és kiegészítésként gyakran javaslom – a Hellinger féle családállítás terápiát, jómagam (még) nem tudok ilyet vezetni.

Ha valaki az életcélját, életfeladatát keresi, akkor javasolni szoktam asztrológus, számmisztikus, jós, kabbala szakértő segítségét is kérni (én egyikhez sem értek elég mélyen, de tisztelem az ebben rejlő bölcsességet), vagy reinkarnációs visszavezetést is javaslok, amit viszont magam is végzek. Esszénus Mesterként nagyon sok olyan módszert tanultam, ami a terápia során – a kliens hitét figyelembe véve – alkalmazható.

Tisztelem a bioenergetikai kezeléseket is, de ma már ilyet sem végzek.