Légzéstechnikával a nők orgazmusáért

A szexológushoz forduló nők alapvetően két-három problémával fordulnak szakemberhez:

  • vágyhiány
  • orgazmushiány
  • párkapcsolati problémák miatt.

Alapvetően mindegyik gyökere a megfelelő önismeret, mégis a nők orgazmusának van többféle technikai támogatása is, szinte valamennyi keleti módszert takar, vagy annak valamilyen változatát.

De nem kell megvárni, hogy valakinek problémája legyen! Jó szexualitású, orgazmusképes nők is fejleszthetik a technikával képességüket, meglephetik vele párjukat és fokozhatják saját örömüket.

Negyven éves szexológusi praxisom során rájöttem arra, hogy egy bizonyos légzéstechnika – megfelelő háttérrel, előkészítéssel – alkalmas arra, hogy a nők elsajátítsák az orgazmus megélését, vagy fejlesszék képességeiket.

Alapvetően át kell értékelni, deklarálni érdemes az orgazmus fogalmát, a férfi- és női elvárásokat, fixációkat, hogy megfelelő eredményre juthassunk. Ezért a gyakorlati oktatást egy szakmailag alátámasztott beszélgetés előzi meg. Mivel ennek tartalma mély és intim, a csoportfoglalkozásra kizárólag csak nők jelentkezhetnek.

A fenti technikát csoportos légzésgyakorlat megtanulásával megtanítom, a beszélgetést irányítottam levezetem.

A foglalkozás időtartama: 5-6 óra

Időpontja: 2020.Október 31. szombat 11-16 óráig

Helyszín: Budapest XIII. Tahi u. 40/a. III/2. 32 kapucsengő

A tanfolyamon kizárólag nők vehetnek részt!

Részvételi díj: 20,000.-Ft/fő

Egyetlen kizáró tényező, ha valakinek éppen torokgyulladása, mandulagyulladása van vagy köhög, akkor most ne jöjjön el, mert a torka nem fogja bírni a megterhelést!

Sok vízivás szükséges, élelmet mindenki hozzon magával.