Reinkarnációs élménykereső tanfolyam

1994 óta végzek reinkarnációs hipnózisokat, eddig több mint 700 visszavezetést vezettem. Én magam is leginkább a mások élményei alapján erősödtem meg a reinkarnációba vetett hitemben, pedig magam is közel 20 saját élménnyel rendelkezem. Sokan vannak, akik még ingatagok hitük tekintetében, hipnózisra még nem jelentkeznének, de nagyon is érdeklődnek a folyamat iránt. NEKIK SZÁNTAM EZT A KÉTNAPOS TANFOLYAMOT! Mindenki saját élményhez, tapasztalathoz is juthat kis csoportban (ilyen esetben nincs egyéni esetfeldolgozás és kizárólag pozitív élményeket csalogatunk elő), egy fő nyilvánosan felvállalt egyéni hipnózisa is elképzelhető. Tehát a tanfolyam élmény- és információ gyűjtő alkalom. Sokat beszélgetünk majd megélt élményekről, ajánlok filmeket, esetleg közösen is megnézünk, kielemzünk egyet.

Korábban már tartottam reinkarnációs hipnózis tanfolyamokat, ahol a hipnotizálás technikáját is megtanítottam olyan tanítványoknak, akik majd végzik is ezt, és utódaimmá válhatnak ezen a területen. Itt erről nincs szó! Csak az elmélet, a folyamat és az élmények vannak előtérben. Innen három út vezethet tovább.

  •  Valaki megmarad a szerzett saját élményeinél.
  •  Kíváncsivá válik és szívesen részt venne egy egyéni visszavezetésen is. (Számukra ez jelentős árkedvezménnyel kivitelezhető lesz záros határidőn belül.)
  • Valaki szeretne önmaga is visszavezetéseket végezni. (Számukra külön egynapos ráképzéssel megtanítom a technikát is. Ehhez elmélyültebb spirituális képzettség és pszichológiai ismeret szükséges!)

A tanfolyam időpontja: május 12-13. 10,00 – 18,00 óráig

Helyszín: Kecskemét, Gabona Székház, Klapka u. 9-11. II/211.

Létszám: maximum 10 fő a jelentkezés sorrendjében

Részvételi díj: 15,000.- Ft/fő

Jelentkezni itt lehet!