Angyaltanfolyam kezdőknek

4-angyalHivatalosan: Atlantiszi angyalkommunikáció tanfolyam kezdőknek. Élet az Angyalokkal. Nyilván nem Angyalokat képzünk, hanem arra adunk információkat, hogy hogyan tudunk kommunikálni az Őrangyalunkkal, és a minket segítő Arkangyalokkal, atlantiszi Királyangyalokkal. Sokféle angyal felfogás és ismeret létezik, mi az atlantiszi angyal rendszert ismertetjük, és az ottani 144 Angyallal dolgozunk, plusz saját Őrangyalunkkal. A két- illetve másfél napos tanfolyamon mód nyílik az angyali energiák megtapasztalására. A tanfolyami résztvevők ősi atlantiszi és esszénus tudás alapján elsajátíthatják a módszert, hogyan vehetik fel a kapcsolatot az angyalokkal, és betekintést nyerhetnek az angyalok világába.

Szeretettel várjuk a tanfolyamra azokat a tanítványokat is, akik már végeztek, de szívesen ismételnének, tapasztalataikkal, jelenlétükkel pedig segíthetnék az újakat, hiszen a Kis Angyal Rituálé lebonyolításához minimum 7 fő jelenléte szükséges (velem együtt).

2020. október 17-18-án tartom Kecskeméten.

A tanfolyam két- illetve másfél napos, viszonylag kevés szünettel, de ebédszünet van. Önellátásos, mindenki közösbe tehető, lehetőleg húsmentes élelmet hoz. (Vízivás fokozott!)

Tankönyvet biztosítunk (F.E. Eckard Strohm: Atlantisz angyalai c. könyv) és RAI által kibocsátott oklevelet is adok. Ha a jelentkezőnek ez a könyve már megvan kérem jelezze!

Helyszín: Kecskemét, Eyva Ház Hoffmann János u. 10. Tanár: Sz. Mikus Edit

A tanfolyam részvételi díja: 19,000.- Ft

(Tandíj: 13,500.- + 2,500.- terembér + 3,000.- könyv)

Ismétlőknek ingyenes.

Befizetés személyesen a tanfolyamon, számlázás a helyszínen.

MINDEN JELENTKEZŐ HÍVJON FEL TELEFONON, A SZERVEZÉS MOBILITÁSA MIATT RÉSZLETES INFORMÁCIÓK SZEMÉLYESEN és egy létrehozandó Messenger csoportban tudunk majd kommunikálni!

Jelentkezés itt!