Arolo 1. és 2. tanfolyam

Atlantisz idejében tifároknak hívták az orvosokat, akiknek a tudása a kézrátételes gyógyításból, szimbólumok alkalmazásából, programozott kristályok gyógyításban való felhasználásából és homeopátiás kezelésekből állt. Mind a 144 atlantiszi Angyalt segítségül hívták és képesek voltak kitesztelni az emberek megbetegedéseinek OKÁT személyesen, vagy akár távból is. Az embert öt energia sávra osztva tesztelték (karteszttel), melynek alapelve: mind az öt sávban a földi és égi energiák harmóniája jellemző, ahol az egyensúly megborul, ott keresendő az ok. Kiegyensúlyozásával az állapot javítható.

Az arolo-tifár módszer kicsit bonyolultabb a reikinél, alapját az képezi, ezért a tanfolyam előfeltétele minimum a reiki 1. tanfolyam elvégzése, ahol az alapokat már megtanulhatta a jelentkező.

Az arolo 1. tanfolyamon az alapelveket tanítom meg és a két – alkalmazáshoz szükséges – szimbólumot, valamint a tesztelést, a teszt eredmények értékelését. Az arolo 2. tanfolyamon a homeopátia alapjait lehet elsajátítani, megismertetjük a Schüssler sókat és további – még viszonylag egyszerű – szimbólumokat.

A tifár tanfolyamokat már csak a RAI-nál lehet elvégezni, feltétele az arolo 1-2 elvégzése, amiről vizsgán számot is kell adni. Ha valaki vállalja az alapok elsajátítását, a sok gyakorlást, akkor a spirituális gyógyítás legnagyobb, legnagyszerűbb módszerét sajátíthatja el az arolo-tifár teljes elvégzésével!

Arolo 1-et Szeptember 19-én Szombaton tartok Kecskeméten,

Arolo 2-t pedig Októer 23-án, szintén Kecskeméten. Erre a tanfolyamra azok jelentkezhetnek, akik az arolo 1-t elvégezték, és legalább 50 tesztet elvégeztek! Tifár 1-re jelentkezés feltétele egy házi vizsga a két tanfolyam anyagából egy évvel az arolo 2. elvégzése után.

Arolo 1. díja: 10,000.- Ft

Arolo 2. díja: 20,000.- Ft

Jelentkezés telefonon Sz. Mikus Editnél, helyszínre vonatkozó információk akkor. (+3620/9432875)