REIKI MESTERI TANFOLYAM

reiki_ushuiA Reiki Mesteri Tanfolyam azoknak való, akik már elvégezték és gyakorolták a Reiki I. és II.-ben tanultakat, és szeretnék tudásukat, spirituális szemléletüket elmélyíteni. Az I és II fokozat gyakorlatilag elsősorban technikák elsajátítása, míg az igazán spirituális szemlélet, a valódi reikis szemlélet elsajátítása a mesteri tanfolyamon történik, eddigre áll össze a gyakorlat és elmélet egy valós egységgé.

Én magam a RAI tanára vagyok, de a Reiki Mesteri Tanfolyam nálam egy olyan kétnapos tudástár és összefoglaló, ahol a tanítványok betekintést nyerhetnek a spirituális továbbképzéseik lehetőségeibe, megismerhetnek más irányokat, szemléleteket, és villanásnyi betekintést nyerhetnek a világ nagy vallásaiba, és gyógyító módszereikbe. Átismételjük az eddig tanultakat kibővítve, nagyon sok gyakorlattal, meditációval Oshótól kezdve a hindu és buddhista szemléletig, esszénusságig – hogy mindenki megtalálja a neki leginkább megfelelő utat, ami persze mindenkinek ugyanoda vezet.

A Reiki Mesteri Tanfolyamra jelentkezhetnek az eddig kutyás reikit végzettek is, ehhez a fokozathoz nincs szükség a kutya jelenlétére, a tananyag ugyanaz, mint másoknál. (Nekik kedvezményes az ár.)

Reiki Mesteri Tanfolyam időpontja: 2017. december 17. (vasárnap) 8,00 – 20,00 óráig

Helyszíne: Kecskemét, Klapka u. 9-11. (Gabona Székház) Fszt.13.

Tanár: Sz. Mikus Edit

Részvételi díj: 33,000.- Ft (kutyás végzetteknek 30,000.- Ft)

Jelentkezés a honlapon keresztül, ha nem sikerülne, akkor telefonon nálam: 20/9432875

Jelentkezés itt!

Mindenkit szeretettel várok!

manos_reiki_largo